Valparna har öppnat ögonen

Alla fyra har nu öppnat ögonen och alla fösöker även använda sina fyra ben...men väldigt stappligt!! De är såååå sööööta!! Men annars är det mammas mat och sömn som fortafarande gäller mest;-) Hoppas Ni kan njuta av bilderna! Vi återkommer på treveckorsdagen!!
//Lena, ELJAJOS
Valparna är 2 veckor

Idag är valparna 2 veckor gamla och allt går finfint. Chickan tar hand om de jättebra och alla växer så det knakar. Nu i helgen har de sakta börjat att försöka gå, än så länge har det inte klarat de helt, men träning ger färdighet! ;-) De håller också på att öppna ögonen. Nu ser vi verkligen fram emot de kommande dagarna, och så hoppas vi att de snart är uppe och går, att de ser och att de hör. :-)


Bläckis är fortfarande med oss och passar valparna nästan lika bra som Chickan själv... ;-)

Hokki:

Hazze:

Hampe:

Hikka:


Jag tror hon försöker säga att hon är trött på detta... men glöm inte att kika in lite då och då nu i veckan för att få se deras första steg/deras fina ögon. ;-)
Kram Jannica, ELJAJOS


Valparna är 1 vecka

Idag är våra små lakritstroll 1 vecka gamla och allt går bra. Chickan är en underbar mamma som håller koll på dem hela tiden. Valparna mår bra och de växer och växer.
//Jannica, ELJAJOS

Vi fick fina blommor av Linda och Gert-Inge!

Här är de små sötnosarna.


Här har ni tiken som heter Hikka.

Och här är hanarna som heter Hokki, Hazze och Hampe.


Bilderna

Här kommer två bilder:


Valparna är äntligen födda!

Tidigt imorse sjönk tempen på Chickan och hon började hässja och bädda. Jag skulle iväg och jobba och har inte tänkt på annat än Chickan under de timmar jag jobbade. Men, jag hade tur och hann hem innan första valpen kom klockan 17.35. Nu, 2 ½ timme senare, sitter vi här med fyra små lakritstroll, 1 tik och 3 hanar. Vi tror att det är över nu och är glada att allt har gott så bra och att Chickan är en underbar mamma till de små! Bilder kommer så fort kameran är färdigladdad, så håll utkik! ;-)
//Jannica, ELJAJOS


I väntans tider...

Chickan är tjock, väldigt tjock, så nu är det nog inte många dagar kvar tills vi har små nyfödda pudelvalpar här hemma. Som vi längtar. :-) Då Chickan är så tjock beslutade jag mig för att röntga henne också....och där kom svaret på varför hon verkade mycket tjockare denna gången än förra gången...där syntes 4 foster!! Så förhoppningsvis blir det fyrlingar istället fär tvillingar som vi trodde efter ultraljudet! Kom nu ihåg och följ oss här på valpdagboken...
//Lena, ELJAJOSRSS 2.0